Info

O nas

PROGRAM NEODVISEN.SI je edinstven vseslovenski družbeno odgovoren program in pomemben člen na področju ozaveščanja o zasvojenosti in njenem preprečevanju.

S kreativnimi in najsodobnejšimi pristopi informiranja in komuniciranja osvetljuje in razkriva raznotere pasti zasvojenosti.

Pasti, ki se skrivajo v notranjosti posameznikov in pasti, ki so skrite v delovanju širšega družbenega okolja.

Deluje kot večkanalni medij, ki z inovativnimi dogodki za otroke in mladostnike, družabnimi večeri za odrasle, strokovnimi srečanji in tematskimi video prispevki predstavnikov različnih družbenih sredin učinkovito nagovarja posamezne ciljne skupine.

SNOVALCI SPLETNEGA OMREŽJA NEODVISEN.SI so:

Bojan KODELJA; glavni in odgovorni urednik

Fides RAMŠAK; snovalka spremnih tekstov in urednica vsebin drugih avtorjev

Soraja GORKIČ; koordinatorica

info@neodvisen.si 

040 688780 

V sodelovanju z:

Matjash, Matjaž Bizjak s. p. (oblikovalec vizualnih komunikacij) www.matjash.si 

Ekosplet, Melita Kuhelj s.p. (izvedba spletnih storitev) www.ekosplet.si 

 

Kontakt

Zavod 7

oblikovanje in izvajanje družbeno odgovornih programov

Velika pot 14

5250 Solkan

---

05 3306080

040 688780

info@neodvisen.si

 

Splošni pogoji

Lastnik (ponudnik) Zavod 7, Velika pot 14, 5250 Solkan, spletnega omrežja, aplikacije in domene www. omrezje.neodvisen.si objavlja sledeče splošne pogoje. 

Uporabnik z uporabo spletnih strani, sprejema te Splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen in da se z njimi strinja. Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni in pravicami prava intelektualne lastnine. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna video in grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči ponudniku kakršno koli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.