Neodvisno omrežje je pri Ministrstvu za kulturo vpisano v razvid medijev pod zaporedno št. 2171.

© 2020 neodvisen.si

Nacionalni podporniki programa

 

ostali podporniki programa »

 

Konkretno in neposredno

Dobra je kombinacija vzgoje obeh staršev

Vsak otrok je bio-kemični in psiho-socialni produkt dveh različno-spolnih oseb. Na eni strani je oče oziroma otroku pomemben odrasel moški in na drugi strani je mama oziroma otroku pomembna odrasla ženska. Oba, oče in mati, odigravata enako pomembno, vendar vsak svojo vlogo.

Resnica

Otrok vsrkava informacije vseh vrst s strani obeh. Tudi, če si oče in mati ne bosta vselej v vsem enotna bo otrok v ozračju ljubezni rasel v zdravo in samostojno osebo. Otroci namreč zmorejo sprejemati namen in dobronamernost med seboj različnih vlog matere in očeta.

Rešitev

Pustiti očetu njemu lasten pristop vzgoje otrok in materi njenega. Starši se med seboj  truditi čim bolj usklajevati, razumeti in podpirati. V primeru nestrinjanja pa dopustiti drug drugemu njegov lasten vidik in pogled.

dr. Aleksander Zadel

dr. Aleksander Zadel

Psiholog in specialist klinične psihologije.

Pri svetovanju se opira na znanja teorije izbire in na njej osnovanem pristopu realitetne terapije. Klientom nudi oporo pri osebnih spremembah, pri iskanju rešitev in pri učenju učinkovitih načinov zadovoljevanja potreb v še tako hudih življenjskih okoliščinah.

Število prispevkov

10